فريق عمل “هرد غيبته” لـ”وشوشة”: الأغنية وُلدت من لحظة صدق وموهبة حقيقية

وشوشة

يطل فريق عمل أغنية “هرد غيبته” ليقدم تجربة فنية جديدة تحمل في طياتها معنى التسامح بعيدًا عن دراما الفراق والقسوة السائدة في أغاني هذه المرحلة.

الشاعر محمود سليم

أعرب الشاعر محمود سليم عن سعادته الكبيرة بتعاونه لأول مرة مع المطربة حنين الشاطر، مؤكدًا أنها صوت مميز وموهبة استثنائية رغم صغر سنها، وتوقع لها مستقبلًا فنيًا مشرقًا.

وقال سليم في تصريح خاص لـ" وشوشة " : “في البداية أنا مبسوط جدًا بتعاوني مع الصوت الجميل والقادم بقوة حنين الشاطر، سنها صغير لكن موهبة كبيرة ومتنبأ لها بمستقبل كبير إن شاء الله".

وعن تفاصيل الأغنية الجديدة، أوضح الشاعر أنه ارتبط بها منذ لحظة كتابتها، مضيفًا: “أنا بحب قصة الأغنية دي جدًا من أول ما كتبتها، لأنها فيها رسالة تسامح جميلة، مش زي أي أغنية دراما بتتعمل الفترة دي. معظم الأغاني حاليًا كلها قسوة ما بين اتنين بيسيبوا بعض، فحاولت أطلع من الحتة دي شوية، واتبسـطت جدًا لما عرفت إن الأغنية أخدتها حنين".

كما كشف محمود سليم عن كواليس التعاون مع الملحن والموزع سام محمد، قائلاً: “ده أول تعاون فني يجمعني بالمُلحن الشاطر جدًا سام، وأول حاجة ابتدينا فيها مع بعض هي لحنه وتوزيعه. الأغنية دي بالأخص مكانش ليها جايد أو ديمو، عجبت حنين وشركة الإنتاج بمجرد ما سمعوها من سام لايف، ودي كانت حاجة بسطاني جدًا"،

وفي الختام هنأ سليم فريق عمل الألبوم بأكمله، قائلًا: “ببارك لكل صناع الألبوم اللي عملوا مجهود كبير وواضح فيه.

الملحن سام محمد يكشف كواليس أغنية مع حنين الشاطر 

كشف الملحن والموزع الموسيقي سام محمد عن تفاصيل وكواليس أغنيته الجديدة التي تعاون فيها مع الشاعر محمود سليم والمطربة حنين، مؤكدًا أن الكلمات كانت مختلفة منذ اللحظة الأولى التي قرأها فيها.

وقال سام محمد في تصريح خاص لـ" وشوشة " : “لما الشاعر الجميل محمود سليم بعتلي الكلام وقريته لأول مرة، أدركت إن الموضوع مختلف جدًا وتقريبًا متقالش قبل كده، واللحن كان بيعبر عن الانهزامية والحنين في نفس الوقت، والحمد لله لحنته في نفس اليوم".

وأشار إلى أن التعاون مع حنين كان سهلاً وملهمًا، موضحًا: “حنين موهوبة جدًا وشاطرة أوي أوي، ومكنش في أي تحديات إننا نطلع الإحساس المطلوب بالظبط زي ما كان في خيالي، والحمد لله قدرنا نعمل كده".

وتابع سام محمد حديثه عن أجواء تسجيل الأغنية قائلاً: “كواليس الأغنية دي جميلة جدًا، لأن حنين وفريق عملها كله حبوا الأغنية من أول مرة سمعوها، وكانت سلسة جدًا في التنفيذ، وكل الآلات الموسيقية تقريبًا اتنفذت بشكل سريع".

كما وجه شكره إلى العازفين المشاركين في العمل، مضيفًا: “حابب أوي أشكر الفنان مصطفى نصر اللي لعب الجيتارات، والفنان مو العرقان اللي لعب البيز جيتار، والفنان محمد علي اللي لعب الكمنجة، بشكرهم جدًا إنهم قدروا يوصلوا إحساس الأغنية للمستمعين وبشكر حنين على إحساسها وصوتها الحلوين".

تم نسخ الرابط