بعد تصدرها التريند.. ماذا قالت بسمة بوسيل عن علاقتها بتامر حسني؟

تصدرت الفنانة بسمة بوسيل تريند محركات البحث "جوجل "، وذلك بعد تصريحات تامر حسني عنها على هامش العرض الخاص لفيلم "ريستارت ".
كشف تامر حسني عن علاقته بها، مشيرا إلى أنه لم يعودوا حتى الآن لكنه يعتبرها ابنته الكبرى، مضيفا: "بسمة دي بنتي الكبيرة أموت نفسي ولا إني أزعلها أبدا، هي في دمي وعمري ما أقسى عليها".
قبل أشهر خرجت بسمة بوسيل في تصريحات تلفزيونية عن علاقته به قائلة: " الحب أبهرني وعماني، وخسرت نفسي بسببه وعيطت كتير، أنا حياتي ادمرت واتعدمت ثقتي في نفسي، وأبويا قبل ما يموت كان بيقولي عايز أشوفك في يوم سعيدة، وفي فترة أبويا لو مكنش عايش فيها، أنا كنت انتحرت بس هو كان بيدعمني".
وأضافت: "النسبة ليا أنا وتامر مش ببنفكر نرجع لبعض، والكلام اللي على النت مش عارفة مين اللي بيطلعه، لكن زي ما قال تامر في ناس بتحاول يصلحوا ما بينا، بيتكلموا طبيعي ومش فاهمين حاجة في العلاقة ما بينا".