أبو يعلن تأجيل طرح "الحرب العالمية"

الفنان أبو
الفنان أبو

أعلن الفنان" أبو “عبر صفحته على موقع الإنستجرام تأجيل طرح أغنيته التي تحمل اسم ”الحرب العالمية"، وذلك بعد أحداث الحرب والقصف المستمر على لبنان. 

ظهر الفنان" أبو " عبر فيديو في صفحته على موقع انستجرام، قال فيه " النهاردة كان المفروض تنزل أغنيتي الحرب العالمية زى ما نزل التريلر بتاعها وأنا بعمل الفيديو ده عشان أعتذر ليكوا على عدم نزول الأغنية النهارده وده بسبب الأعمال الإرهابية اللى بتحصل من الكيان المحتل في لبنان، بس عايز أقول ليكوا أن الفن سواء المرئي أو المسموع هو النفس اللى بتخدوا الناس بعد زحمة الحياة ومشاكلها ، و الأختيار اللى أنا أختارته ده أختيار شخصي بعد عملت أتصالاتى مع أصدقائي فى لبنان وشفت أن الدنيا صعبه هناك فحسيت أنى مش هقدر أنزل الأغنيه بس ده مش معناه أن أي حد هيعمل أو ينزل عمل فني غلطان في أى حاجه لأن الفن ده حاجه الناس بتروح ليها عشان تهرب من صعوبة الحياة".

يذكر أن أخر أعمال الفنان "أبو " هو أغنيته بتغيري ليه الذى طرحها في 2024 .

و يشار أن من أشهر أغاني الفنان أبو هو أغنيته مع الفنانة يسرا التى حققت نجاح كبير بين الجمهور ، وحققت ملايين المشاهدات منذ طرحها على موقع اليوتيوب.

 

تم نسخ الرابط