جمال يوسف: "أنا مش بعمل حاجة تغضب ربنا في شغلانتي"

جمال يوسف
جمال يوسف

كشف الفنان جمال يوسف، عن كواليس مشاركته في مسلسل “لعبة وقلبت بجد”، مشيرا إلى أنه شعر بتحد لتقديم دور شرير في هذا العمل.

 

بحب أقدم أدوار شريرة

 

وأضاف جمال يوسف، خلال استضافته في برنامج “الستات ميعرفوش يكدبوا” المذاع عبر شاشة “سي بي سي”، أنه يحب تقديم هذا النوع من الأدوار، كما أنه يهتم باختيار الأدوار بمعايير معينة، أهمها ألا تكون منافية لأخلاقه.


وأكد انه دائما ما يهتم برأي أسرته في أعماله الفنية التي يختارها.
 

 

وعن الأدوار المرفوضة بالنسبة له، سرد الفنان جمال يوسف أحد المواقف التي جعلته يفكر جيدا قبل قبول أي دور، قائلا: “أنا زمان عملت دور صبي رقاصة، وبعدين روحت أطعم ولادي في مستشفى، ولقيت الممرض قالي أنا كنت بحترمك جدا بس ليه عملت كده، وأنا وقتها حسيت إني غلطت جدا في حق نفسي وحق ولادي، وبقيت بفكر كويس وبرفض الأدوار لو مش مناسبة”.

 

ووجه رسالة هامة للمنتقدين على مواقع التواصل الاجتماعي، قائلا: “لقيت واحد كاتبلي تعليق إني ربنا شفاني وكرمني خلاص بقا أبعد عن الشغلانة دي، وهو أصلا متقاش الله فيا وهو بيكتبلي تعليقات مهينة ومفكرش إني عندي ولاد، وأنا مش بعمل حاجة تغضب ربنا في شغلانتي”.

تم نسخ الرابط