منى إش إش: ماجد المصري كان الرجل الوحيد في حياتي.. وخدت قرار الزواج من جديد‎

منى إش إش
منى إش إش

كشفت الفنانة منى إش إش عن تفاصيل حياتها بعد الانفصال، مؤكدة أنها رفضت الزواج لسنوات من أجل أولادها، لكنها الآن أصبحت معتادة على الوحدة، وأضافت: "أنا هتجوز وخدت القرار، بس لسه مش عارفة مين، لكن القرار نفسه أخدته".

 

وتحدثت منى خلال استضافتها عبر برنامج "الستات" المذاع عبر قناة “النهار”، عن علاقتها بطليقها الفنان ماجد المصري، وقالت: "ماجد كان أول وآخر راجل في حياتي، بدأنا مع بعض واشتغلنا مع بعض وكنت بعتبره زي أخويا الكبير"، مضيفة: "الزعل بيكون على قد الغلاوة والتعب اللي اتبذل، وأنا بتكلم عن الفترة اللي كنا فيها مع بعض، وهو أبو ولادي واللي غنيت معاه دويتو".

وأكدت إش إش أنها أغلقت باب الزواج تمامًا بعد انفصالها، ولفترة طويلة بمحض إرادتها، لكنها ترى الآن أن من حقها تعيش وتبدأ من جديد، مشيرة إلى أنها من السيدات المطلّقات “اللي جالهم عرسان كتير”، وقالت: "أنا بتحب كتير على فكرة، لكن مكنتش حابة أدخل حد جديد على أولادي".

 

واختتمت منى إش إش برسالة لكل الأزواج المنفصلين، قائلة: "نصيحتي لأي اتنين اتجوزوا وسابوا بعض، ماينفعش يقطعوا في بعض بعد الانفصال، لازم يكون في احترام خصوصًا لو بينهم أولاد".

تم نسخ الرابط