رامى صبري: بالورقة والقلم أنا رقم واحد في الغناء

رامى صبري
رامى صبري

حل الفنان رامي صبري، ضيفا على برنامج المشهد، وخلال لقائه تحدث عن العديد من الأسرار حول حياته الشخصية إلى جانب حديثه عن النجاح الذي حققه من خلال أغنيته الشهيرة يمكن خير.

 

وقال أغنية يمكن خير وحياتي مش تمام حققوا نجاح أسطوري يعني عدت مصر وراحت في العالم كله وصعب تلاقي حد مش عارفني رغم النجاح اللي حققته في ناس كتير بتقولي أنت ما خدتش مكانتك لأنهم عايزيني دائما أبقى في المكانة اللي استحقها أني أكون رقم واحد لأن من وجهة نظرهم صوتيا وشكلا واداء واجتهادا وبالورقة والقلم المفروض أبقى كده ولكن الحمد الله راضي لأن ربنا بيدي كل واحد 24 قيراط بتوعه.

 

كما تطرق رامي صبري للحديث عن سبب ارتدائه النضارة مؤخرا قائلا مؤخرا فعلا بقيت بلبس النضارة كتير حتى وأنا داخل مكان بلبسها وفي دبي لبستها لأن الناس هناك تعرفني فبحاول اتخفى في النضارة أو الكاب.

تم نسخ الرابط